Productspecialist

Wil je niets liever dan dé specialist worden van één van onze softwarepakketten zodat je klanten altijd en overal kan adviseren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als snel groeiende organisatie streven wij altijd naar de best passende online oplossing voor onze klanten. We bouwen en onderhouden al onze software, zoals FloraXchange en GreenCommerce, zelf. Wij vinden het heel erg belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden. Als product specialist heb je daar veel invloed op. Als product specialist ben jij:

- Het eerste aanspreekpunt voor klanten.
- Diegene die het pakket het beste kent (van binnen en van buiten).
- De spil tussen de klant en de softwareafdeling.
- Diegene die incidenten registreert en support, advies en service levert aan klanten.
- Diegene die problemen analyseert. Probleemrapportages die je zelf niet op kunt lossen geef je door aan de ontwikkelaars.
- Diegene die achteraf de nieuwe software ontwikkelingen controleert om te kijken of alles naar tevredenheid is opgelost.

Wat breng je mee?
- Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond (het liefst IT gerelateerd).
- Je werkt nauwkeurig en je bent servicegericht.
- Je bent leergierig.
- Je bent zelfstandig en je haalt plezier uit de samenwerking met zowel klanten als collega’s.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
- Werkervaring binnen een vergelijkbare functie is een pré.

Waarom je bij ons moet werken?
Wij zijn een snel groeiend jong bedrijf en daar zijn we trots op. Dagelijks zijn we bezig om onze grenzen te verleggen. Wij houden er niet veel regels op na, onze cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken omdat wij denken dat dit het beste werkt.

Wij bieden:
- Een uitdagende baan bij een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve en betrokken karakter
- Een salaris waar je blij van wordt
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Goede informele werksfeer

Enthousiast?
Solliciteer dan snel! We ontvangen graag via martijn@jem-id.nl een beknopte motivatie en je CV. Uiteraard horen we graag wat jou uniek maakt en waarom wij je zeker uit moeten nodigen voor een gesprek.