FloraXchange Services geeft presentaties op Plantarium

Op 25 en 26 augustus is FloraXchange Services weer te vinden op Plantarium, dé internationale vakbeurs voor de Boomkwekerij in Boskoop. FloraXchange, het grootste online handelsplatform voor sierteeltproducten, zal hier diverse presentaties geven ten behoeve van aanwezige kwekers en exposanten die meer informatie willen over FloraXchange Services. Dit initiatief bevordert de handel tussen diverse regio’s en Naaldwijk. Tijdens de presentaties wordt er een blik op de toekomst geworpen, zodat het voor kwekers inzichtelijk wordt wat FloraXchange Services voor hen kan betekenen.

In het afgelopen jaar is FloraXchange Services uitgerold in de regio Boskoop en Venlo en zijn er door de deelnemende kopers ruim 11.000 bestellingen gedaan bij ruim 40 kwekers. Tijdens de presentaties wordt er verder ingegaan op het delen van ervaringen en wordt er een vooruitblik gegeven over de verdere uitrol van FloraXchange Services. Daarnaast richten de presentaties zich ook op het informeren over de mogelijkheden en voordelen van het nieuwe communicatieplatform. Via FloraXchange Services is het o.a. mogelijk om betrouwbaar aanbod inzichtelijk te maken, transacties te verrekenen en wordt er gegroepeerd transport vanuit diverse regio’s richting Naaldwijk geregeld. Op deze manier wordt er een stuk efficiënter samengewerkt tussen kopers en kwekers.

Meer informatie

Op Plantarium worden er in totaal vier presentaties over FloraXchange Services gegeven:

Donderdag 25 augustus:
9:30 - 10:30 uur
11:00 - 12:00 uur

Vrijdag 26 augustus:
9:30 - 10:30 uur
11:00 - 12:00 uur

De presentaties vinden plaats in Meetingroom 1. Aanwezige bezoekers en exposanten van de Boskoopse vakbeurs kunnen zich gratis aanmelden voor de presentaties. Indien er nog plek is, kan men uiteraard ook op het moment aanschuiven.

Aanmelden
Geïnteresseerd om bij één van de presentaties aanwezig te zijn? Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@floraxchange.nl met de volgende informatie: 

Naam: ..........................................
Bedrijfsnaam: ...............................
Hoeveel personen: ........................
Gewenste dag en tijd: ....................

FloraXchange Services
FloraXchange Services is een samenwerkingsvorm tussen kopers en kwekers. Het doel van dit platform is om de handel tussen diverse regio’s en Naaldwijk te bevorderen door het proces heel efficiënt in te richten door o.a. het transport gezamenlijk op te pakken. Meer informatie vindt u op: www.floraxchangeservices.nl.

Voor vragen over de presentaties of over FloraXchange Services kunt u het beste contact opnemen met Jan van der Lans via jan@floraxchange.nl of via 0174-725490.