Tijdens een presentatie van weeklijsten bij Decorum (maar ook tijdens diverse telefoongesprekken) kreeg ik een vraag m.b.t. de weeklijst. ‘Hoe kan ik nou zorgen dat een exporteur artikelen van mij op zijn lijst zet ?’. Het antwoord is te vinden in een nieuwe simpele functionaliteit in FloraXchange:  ‘Aanbevelen van artikelen’.

 

.

Werkwijze

Je treft deze knop aan door vanaf het tabblad ‘Artikelen’ op een artikel te klikken. De knop staat dan (samen met de weeklijst statistieken van dit artikel) in de rechter kolom!

Druk je op deze knop, dan verschijnt dit pop-up schermpje:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kies een contactpersoon uit de lijst van contactpersonen die jou volgen en geef een pakkende tekst in waarom dit artikel niet op de weeklijst van de exporteur mag ontbreken.

N.B. Er zit geen blokkade op het aantal keer dat je deze knop mag gebruiken. Gebruik hem wel op een nette manier. Ga niet iedere koper al jouw artikelen aanbieden maar gebruik hem echt als je van mening bent dat dit artikel perfect op zijn lijst past. Gebruik je de knop zoveel dat de koper het vervelend vindt, dan kan hij je immers ‘ontvolgen’.