Hoe meer zielen hoe meer vreugd

Binnen het FloraXchange account kan ieder bedrijf meerdere gebruikers activeren om ze toegang te geven op FloraXchange. Wij adviseren bedrijven ook om iedere gebruiker een eigen account te geven. Hiermee voorkom je bijvoorbeeld dat alle wachtwoorden gewijzigd moeten worden als iemand uit dienst treedt. Daarnaast vinden we dat FloraXchange een communicatieplatform is en het communiceert gewoon wat lekkerder naar een persoon dan naar ‘afdeling buitengoed’.

Accountmanager

Binnen ieder bedrijf is er iemand (soms zijn dat er meer) die de functie ‘account manager’ voor zijn naam heeft staan. Hij (of zij natuurlijk) kan nieuwe accounts aanmaken maar ook de rechten instellen van de gebruikers. Zo kan er bijvoorbeeld aangegeven worden of iemand weeklijsten mag beheren, kwekers mag volgen of aanvragen mag doen.

Rechten beheren

Omdat niet iederen dezelfde functie bekleedt binnen een bedrijf komt het voor dat de ene gebruiker iets meer op FloraXchange mag dan een andere gebruiker. Deze rechten zijn voor een exporteur zelf te beheren. De 'accountmanager' heeft middels de schuifjes de mogelijkheid om in grote lijnen de rechten in te stellen voor zijn collega's.

Deze instellingen zijn te vinden onder Mijn FX -> Collega's.  

Jefry van den Hoeven

Geschreven door Jefry van den Hoeven

Jefry is een van de oprichters van FloraXchange. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de continue ontwikkeling van het platform. Zijn belangrijkste taak is om nieuwe ideeën en wensen om te zetten naar logische oplossingen.

Deze pagina is wo 25 mei om 15:17 voor het laatst gewijzigd