Weeklijsten

Een weeklijst is bedoeld voor kopers om het aanbod voor de komende week kenbaar te maken. Een exporteur bepaalt welke artikelen er op zijn weeklijst worden gezet. Een kweker kan jouw laten weten dat hij met een weeklijst werkt. Hier krijg je een melding van op het dashboard.

Jij moet zelf bepalen voor welke dag de weeklijst ingevuld moet zijn. Kwekers moeten hun weeklijsten vóór 10:00 uur vullen en hierna worden de lijsten verzonden naar de koper.

Aanbevolen artikelen

Kwekers kunnen een bepaald artikel extra onder de aandacht brengen bij een exporteur. Dit zie je als exporteur op je dashboard verschijnen.

Weeklijsten aangeven

De weeklijst is een lijst met artikelen die door de koper is geselecteerd. Hierbij kan de kweker aangeven wat o.a. de beschikbaarheid en hoeveelheid is. Zo kan een koper ook al vooruit kijken en voor een heel jaar artikelen op lijsten zetten en bestellen. 

Het aanbod wat hieruit komt kan FloraXchange via een Excel-lijst naar de koper sturen. Mede kan dit via de kopelling met het systeem of webshop. Zo staat er altijd betrouwbaar aanbod op FloraXchange.

Wie er met weeklijsten werkt?

De kweker kan een koper laten weten dat hij met een weeklijst werkt. Elke keer als een kweker dit aangeeft, krijgt de koper een melding op zijn dashboard.

Moelai Kessing

Geschreven door Moelai Kessing

Moelai verzorgt de marketing en communicatie rondom FloraXchange en zorgt ervoor dat de gebruikers op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Deze pagina is di 26 juli om 16:51 voor het laatst gewijzigd